21.05.2008 г., 14:28 ч.

Така е хубаво... 

  Поезия » Любовна
752 0 10

Посветено... :) 

 

Така е хубаво - до теб да се събуждам,

и утрото да се усмихва - обагрено от любовта...

Така е хубаво - сгушена във теб притихвам,

 нежно ме прегръщаш  със нощта...

 

Така е хубаво - мирисът на теб да ме омайва,

целувките ти жадни да ме напоят,

всичко, дето във живота ми ме радва -

любимата милувка, от твоята ръка...

 

Така е хубаво - погледът ти в мене вперен,

пълен с вечност - без тъга,

само са усмихнати очите ти - че с моите

се сливат във едно, преливат се във любовта...

 

                

© Мартина Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??