5.12.2008 г., 7:25 ч.

Така е приятно... 

  Поезия » Любовна
578 0 0

Така е приятно...

 

Тичам из полето –

тревата е мокра

и толкова мека,

така е приятно...

 

Летя в небето –

облаците са пухкави,

толкова бели,

така е приятно...

 

Плувам в морето –

вълните са нежни

толкова сини,

така е приятно...

 

Ти си до мене...

Ръцете ти са тревата,

усните – небето,

а очите – морето,

така е приятно...

 

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??