20.01.2010 г., 18:31 ч.

Така обичам те... 

  Поезия » Любовна
698 0 3

Taкa oбичам те, 
така желая те,
така привличаш ме,
така мечтая те...

Така усещам те - 
любима, близка,
така гореща си,
така те искам...

 

 КА

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??