22.07.2008 г., 11:16 ч.

Така реших 

  Поезия
598 0 3




ТАКА РЕШИХ

 

 

Като птици напролет

търсим ний обич.

Tърсим малко гнездо

и забравяме себе си.

Ний не сме остарели.

Чувствата - също.

Просто сме поумнели,

дирейки нещо...

 

*****

Така реших и нека тъй да бъде!

Да те очаквам.

Да ме ограбваш всеки път,

до мен докоснеш ли се.

 

Така реших. Да бъде!

Ще те очаквам.

Ще те дарявам всеки път,

до теб докосна ли се.

 

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??