15.06.2008 г., 15:09 ч.

Така си тръгвам 

  Поезия
827 0 28


Не ми разказвай минали неща.
И името си премълчи.
Не ме обричай на страстта.
Скоро ще си ида. Със очи
преливащи от независимост
и вечно търсещи ръце.
Така си тръгвам - все усмихната -
животът ми не може с никого да спре.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??