Jun 15, 2008, 3:09 PM

Така си тръгвам 

  Poetry
829 0 28


Не ми разказвай минали неща.
И името си премълчи.
Не ме обричай на страстта.
Скоро ще си ида. Със очи
преливащи от независимост
и вечно търсещи ръце.
Така си тръгвам - все усмихната -
животът ми не може с никого да спре.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??