27.02.2011 г., 0:30 ч.

Така съм орисана 

  Поезия » Любовна
533 0 6

 Ро­де­на съм в без­бо­ж­но вре­ме.

 До Ан­ге­ла у мен и Са­та­на­та дре­ме.

За­да­ча­та им - не­по­сил­но бре­ме –

спо­рят кой ду­ша­та ми ще взе­ме.

Но аз за спо­ра им не­хая,

за мен е все ед­но да зная

да­ли във Ада или в Рая 

ще ида, щом на­с­тъ­пи краят.

На мен ми сти­га ми­съл­та,

че съм да­ре­на с уча­ст­та

жи­во­тът ми на то­зи свят

да бъ­де на лю­бов бо­гат.

Аз ис­кам ту­ка да уз­ная

на лю­бо­в­та вза­им­на Рая!

А тръ­г­на ли за ОНЯ СВЯТ

и сре­щ­на Дя­во­ла ро­гат,

от ща­с­ти­е­то оза­ре­на,

до­ри във ог­не­на Ге­е­на

ду­ша­та ми да за­п­лам­ти - 

за мен не­дей да жа­лиш ти!

В ед­на ис­к­ра ще се пре­вър­на

и пак при те­бе ще се вър­на.

Ду­ша­та ми бе с теб ща­с­т­ли­ва,

за­туй ще бъ­де ве­ч­но жи­ва!

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??