13.05.2009 г., 14:56 ч.

Така ухае любовта 

  Поезия
1605 2 19

 

 

 

Нощта
е потопена
в тъмен шоколад.
Нагарча.

Луната
стиснала е
резенче лимон.
За свежест.

С дъх 
на ябълки
е лицето ми.
Зелени.

С аромат 
на канела
са ръцете ти.
Топли.

Докосвай ме, 
нежно.
Целуни ме.
Усещаш ли...

Този вкус 
и вечерта.
Така ухае 
любовта.

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??