15.03.2011 г., 22:50 ч.

Такава любов 

  Поезия » Любовна
673 0 2

Не те обичам с такава любов
да ми обърне света наобратно...
Да се събудя без тебе отново,
да се намразя и да затръшна вратата,
да крия от целия свят, че съм твоя
(да крия от теб, че съм твоя)
да ти заключа душата,
да ти отнема съня и покоя...


Обичам те с такава любов -
от най-дълбокото на сърцето.
Не питам за нея дали си готов,
тя просто в очите ми свети.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??