21.04.2008 г., 8:39 ч.

Такава съм... 

  Поезия » Любовна
720 0 6

           Такава съм...

Прегръщай ме, целувай ме

в нощта - жарава като лято...

и бавно разсъбличай с мен

задръжките останали, когато

 

самотна бях - и нежна, и свенлива,

когато бях невидима сълза,

тогава бях и румена, и дива,

но - ето ме - сега съм любовта!

 

Обичай ме - такава съм - брутална,

сега съм само къс порок,

обичай ме - такава съм - фатална

и кратка съм като амок...

 

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??