27.10.2010 г., 20:05 ч.

Такава съм... 

  Поезия » Друга
1009 0 4

Такава съм, неукротима,
не спазвам правила,
отъпкани пътеки не обичам,
стремя се аз да ги творя,
не вярвам на доказаните истини,
а търся своя истина, лъжа,
живота си не слагам в шаблони
и не признавам рамки в любовта.
Такава съм, болезнено открита,
към хората подхождам с доброта,
не търся собствена изгода,
но лоша ставам към врага,
не слагам маски лицемерни,
не нося грим от суета
и не признавам
благородната лъжа...
Такава съм, непостоянна,
не слагам котва в любовта,
към вещите не се привързвам,
а търся истински неща,
не съм зависима от времето,
живея тука и сега,
такава съм, променлива,
такава, ала докога?

© Ванилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??