3.04.2013 г., 22:33 ч.

Такава съм! 

  Поезия
494 1 2

                 Такава съм!

Такава съм, дори да не харесват

и скучна им е моята душа!

Не искам с фалш да бъда интересна,

а най-обикновена капчица сълза.

 

Не мога и да искам да избягам

от своята първичност, прямота...

Макар и да горчи от болка сладка,

необуздана съм, дори и в любовта.

 

Такава съм... прозрачна, дива, крехка...

позната и достъпна... и добра!

Не искам с фалш да бъда интересна,

а да обичат мен самата в ГОЛОТА.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??