11.04.2006 г., 12:10 ч.

ТАКАВА СЪМ! 

  Поезия
1014 0 4

             

Дисхармонична, дисонантна,

изхарчена до безлимитност.

Отричана, неекологична

диващина и първобитност.

Такава съм, не комуникационна,

неконтактна супер медия.

Правя си дисекция, без операционна.

Търся чужда педя.

По десетобалната

пет топли пръста ми трябват -

                                 само.

Студено! Ледена епоха в спалнята

и докосвам рамо, моето рамо.

Болят ме пръстите да ти чатя.

Глас в гласът си ми.

Някъде трябва да те пратя,

           а сега - заспи.

Такава съм!

Дисхармонична, дисонантна,

без кабелна и връзки даже.

Една болезнена поанта,

която има - Какво?,

но няма на кого да каже.

© Мария Чомакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятно си го казала...неповторима си!
  • Много ми хареса смисъла...пет топли пръстта...
    и себе си даже откривам!Браво, поздрав!!!
  • Не ме обиждат светофарите, дори да светят на червено. В санитарен полуден съм и моля да ми е простено.
  • Ми,що го каза?Не е номбър 1,но е намбър 2.Ако те обижда моето кабелно и пресветофарено мнение,кажи.Аз слагам една телефонна 6-ица.
Предложения
: ??:??