18.11.2008 г., 9:47 ч.

Taking Over Me 

  Поезия » Друга
534 0 7

няма никакво значение света

когато минаваш

зад прозорците

и пътя се вие е така

по съцето ти

разчленен на стъпки

по които да гледаш

достатъчно

jazzy

нахално претъпкан куфар

с утрешни звезди

и космос на парченца

с висящи на кончета

имена с хиляди гласни звуци

канцонети без точен такт

влизащи парфюмирани

и дни дни дни

удобно настанени

в режисьорски стол

без надпис

и една толкова дълга нощ

свила в ръцете си

тихото

какво значение има света

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??