23.06.2013 г., 16:24 ч.

Такъв съм аз 

  Поезия » Друга
372 0 1

Мечтите ми подържат моя дух.

Надеждата ме тласка все напред.

Стремежът ми отрано не е кух.

Превземам аз нещата в ред, без ред...

 

И справям се в живота днеска сам.

В мишената попада мой куршум.

И знам го аз божествения псалм:

край себе си не вдигам много шум.

 

И мойто Аз със мене все върви.

В стиха е трубадурският ми глас.

Сърцето ми понякога кърви...

Спасява ме пшеничения клас.

 

И в злото чак аз търся все добро.

В среброто пък откривам и златò.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??