С нетърпение все те докосвам
и така те милвам с възторг,
с ръцете си пак те рисувам -
в бодиарт съм те превърнала.
Развълнуван от моите целувки,
бързам да те дорисувам,
тръпнещо топъл от щастие си -
фреска, изваяна върху влажен грунд.
В иконостас съм те превърнала,
изографисан от моите устни -
всяка нощ да се кръстим и молим,
да се докосваме, и да се търсим.
Такъв съм те сътворила.
Изваяла съм от теб скулптура
на любовта ни - силно тръпнеща
от опиянение, нежност и... още нещо.
20.04.2009 г.
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени