ТАЛАНТА В МЕН ОТКРИХ
Поздрав исках да напиша -
от книга стихче да препиша.
Но пък мързел съм голям,
мързи ме даже и да ям!
- Твоят стих какво гласи?
- Мисля! Ти сега не се меси!
Туй ме пита кака Дочка
и заради нея направих грешна точка!
Ала щом аз се потрудих -
таланта в мен разбудих.
И вече хвалят ме, аз чувам,
затуй стихчетата публикувам!
Ралица Костова
© Ралица Костова Всички права запазени