Там
/триолет/
Там, на брега на морето
ще отидем двамата с теб...
Да срещаме изгрева златен
там, на брега на морето.
Лазурната песен да чуем
на вълните, дошли да ни видят.
Там, на брега на морето
ще отидем двамата с теб...
© Fairy Всички права запазени
красота и нежност...
Поздравления, Фе!✨