22.07.2008 г., 7:11 ч.

Там, където... 

  Поезия
930 0 10

Там, където вървим,

е за някой БЕЗКРАЯТ.

А всичко е толкова просто -

току-що прехвърлихме планината...

На високото са

неосъществените пътища.

Тези, които идват към нас,

не сме ли ние...?

 

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??