20.09.2013 г., 21:29 ч.

Там, на улицата 

  Поезия » Философска
374 0 2

Най скъпото продадох там
без грам срам.


Знам никой друг не би го направил
кой за себе си би забравил?

Сега без болка напред продължавам
на никой нищо не обещавам.

Дадох всичко от което може да боли
в мен сърцето вече не тупти.

Окото ми няма да трепне
дори смъртта в ухото да ми шепне.

На улицата железен ако не си
по-добре на петите плюй си.

© Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря
  • Кой за себе си би забравил....Така е! Поздрав отново за хубавия стих!
Предложения
: ??:??