16.01.2020 г., 23:25 ч.

Там някъде 

  Поезия
492 1 3

Там някъде,

където се пресичат пътищата

на Спомена и новата Мечта

и миговете като огнени фенери светят

до портите на вечността...

Там някъде,

където с маски на илюзии,

истини осветяват опакото на Страстта

и призраците на неказаните думи

се крият в сянката на светлата сълза...

Там някъде,

далеч от разума и близо до сърцето

като щурец изгубен

лута се стихът

и пее ми,

че ще приспи Тъгата

и ще се вдигне на Очакването

гъстата мъгла...

 

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??