16 янв. 2020 г., 23:25

Там някъде 

  Поэзия
487 1 3

Там някъде,

където се пресичат пътищата

на Спомена и новата Мечта

и миговете като огнени фенери светят

до портите на вечността...

Там някъде,

където с маски на илюзии,

истини осветяват опакото на Страстта

и призраците на неказаните думи

се крият в сянката на светлата сълза...

Там някъде,

далеч от разума и близо до сърцето

като щурец изгубен

лута се стихът

и пее ми,

че ще приспи Тъгата

и ще се вдигне на Очакването

гъстата мъгла...

 

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??