18.04.2019 г., 0:26 ч.

Там някъде дълбоко в мен живее музика! 

  Поезия » Любовна, Друга
434 1 2

Там някъде дълбоко в мен живее Музика!

Любов, за танца на живота са необходими двама.

В ритъма отпуснато-унесени

с прегръдката си ми кажи здравей!

 

Въздишка от любов ли е живота?

Ако сърцето ти почувствам върху мен

в единствен кратък миг от Вечността

дали ще бъде светъл моят ден?

 

Животът наш е само празен дансинг

по който ти около мен кръжиш,

а красотата пеперудена, нетрайна

с жестокостта си Времето изгаря!

 

Там някъде дълбоко в мен живее Музика

и винаги ме натъжава с красотата си.

Но Самотата е приятелка на Утрото...

Ти Слънчева Любов, кажи ми пак здравей!

 

Музика и танц към стихотворението: 

https://m.youtube.com/watch?v=UWCmubP5h9c&feature=share

 

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??