8.04.2017 г., 1:00 ч.

Там, откъдето 

  Поезия » Друга
370 2 4

ТАМ, ОТКЪДЕТО

Р. Чакърова 

 

От къде да започна не знам. 
Няма край за начало на друго. 
Ще опитам от "някъде там" –
от горещата точка на лудост. 


И дано се завърша добре... 
И изобщо – дано се приключа! 
Искам вече това да се спре, 
но по заник залая ме куче, 


после котка пресече ми път, 
а след нея и прилеп се мерна... 
Най-накрая се плисна дъждът
и загракаха гарвани черни... 


Все знамения, все за късмет! 
И наистина, ето го – иде! 
Най-накрая – в последен куплет,
в запетая успях да го видя! 


Ах , страхотно!  От "там, откъдето" –
ето, на, откъде ще започна! 
Ха!  Не може да бъде... Сърцето!?!?... 
Е... Каквото – такова... И точка!!! 

 

Лондон, 06/04/2017' 22:56

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??