8.11.2019 г., 16:25 ч.

Там отвъд 

  Поезия
364 1 3

Там отвъд вратите са стоманени
и бравите се откъсват с топките,
ако се опитваш да ги хванеш.
И да имаш карта за посоките,
нямат вече смислите причина,
а ако успееш да проникнеш,
ще попаднеш там, където стихове
се превръщат в полъх. И разбираш,
че си стигнал дъното на тихото.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??