Вижте ме, там съм,
между дърветата вълшебни,
сред природата различна,
сред хората различни.
Във вълшебен свят съм.
Хванала магическата пръчка,
разгорещено ръкомахам
и се опитвам някоя магия да направя.
Вижте ме, там съм,
сред магьоснически вещи,
с магьосници разговарям
на различни теми.
Вижте ме, там съм,
с деца магьосници играя,
в училището за магьосници съм.
Вижте ме и елате.
Ако искате, елате при мен.
Ако можете.
Вдъхновено от книгата "Хари Потър" на Дж.К.Роулинг
© Нона Маринова Всички права запазени