Sep 28, 2010, 2:45 PM

Там съм 

  Poetry
930 0 3

Вижте ме, там съм,

между дърветата вълшебни,

сред природата различна,

сред хората различни.

Във вълшебен свят съм.

Хванала магическата пръчка,

разгорещено ръкомахам

и се опитвам някоя магия да направя.

Вижте ме, там съм,

сред магьоснически вещи,

с магьосници разговарям

на различни теми.

Вижте ме, там съм,

с деца магьосници играя,

в училището за магьосници съм.

Вижте ме и елате.

Ако искате, елате при мен.

Ако можете.

 

Вдъхновено от книгата "Хари Потър" на Дж.К.Роулинг

© Нона Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??