14.08.2007 г., 10:03 ч.

Танц 

  Поезия
616 0 14
Танцувай с мен -
под звездите, до сутринта.
Ласкай ме -
бъди принца от приказките.
Докосвай ме трепетно -
не пускай ръката ми.
Дори от огъня да остане пепел,
искам да изгоря, докато бушуват пламъците.
Гали ме с длани нежни,
говори ми мили думи, дерзай.
Танцувай с чувство, отдавай се на танца,
а по-късно и мен пожелай...
След страстната нощ ме поискай -
с теб да остана докрай.
Твоя жена направи ме,
за да продължи танца ни влюбен
до края на света!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??