5.12.2014 г., 21:43 ч.

Танц 

  Поезия » За деца
378 0 6



                                          ТАНЦ

 

                                          Бърка

                                          стъпките една снежинка.

                                          Все избързва, не е в такт.

                                          Другите по двенки, тринки-

                                          тя сама, с навехнат крак!

                                          После гипс и топла стая,

                                          и тя рисува върху гипса...

                                          Сто снежинки и това е!

                                          Само че едничка липсва...

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??