21.04.2010 г., 19:51 ч.

Танц 

  Поезия » Еротична
682 0 1

Танц

 

Подай ми ръка,
моя вечна надежда...
Виж колко топла е сега,
очите ми как влюбено поглеждат.
Колко хубав си с костюм
и тая риза как по тебе е излята,
очаквам първата ти крачка
към дансинга да поведе.
Прегърни ме, за да водя с тебе стъпка
на лунен танц и звезден миг отива,
и парфюмът ти ме кара да изтръпвам
във прегръдките ти диви.
Танцувай... свали ме до земята
със твоите силни и здрави ръце,
да усещам на танца красотата,
обърнати лице в лице.
Води ме и бързо, и бавно,
не спирай, в такта бъди,
поглъщай ме с очите си жадно,
не грешим.... Луната ще бди.
Не, не казвай нищо!
Сами сме под светлините,
този час е до сърцето ми скъп,
близост, любов и утеха ми дава със теб.
Колко хубаво си приличаме,
тялото ти издава това...
и се увличаме, и се увличаме....
Ритъмът на звездите в танц се подрежда,
отключил наслада за сетива.

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??