13.02.2011 г., 23:39 ч.

Танц 

  Поезия » Любовна
689 0 9

Нощта остана будна ,онемяла

от огнения танц на две  тела.

Вечерницата с трепет на крила

посипа звездни пръски по стъклата…

 

Със стон красив се свлякоха оковите,

забраните потънаха в забрава…

Пред тръпнещия вик на любовта

човешките закони избледняха.

 

Копнеж красив прониза висините.

Застина вятърът в листата на дърветата.

Зората, отмаляла, спря в ресниците,

като обагрено в жарава цвете…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??