2.12.2008 г., 13:28 ч.

Танц 

  Поезия » Хумористична
741 0 14

Две сънливи дами

танцуват по пижами,

за сутрешна загрявка

без никаква прозявка.

Подскачат си щастливи

ах... колко са красиви!

Във къщата мъжете

обичат ги и двете.

Разтапят им сърцата,

не спират и играта.

С тез палави крачета

изрониха паркета.

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??