Dec 2, 2008, 1:28 PM

Танц 

  Poetry » Humour
740 0 14

Две сънливи дами

танцуват по пижами,

за сутрешна загрявка

без никаква прозявка.

Подскачат си щастливи

ах... колко са красиви!

Във къщата мъжете

обичат ги и двете.

Разтапят им сърцата,

не спират и играта.

С тез палави крачета

изрониха паркета.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??