10.06.2007 г., 18:25 ч.

Танцувай с мен 

  Поезия
746 0 1
 

Нека да танцуваме.

Тази нощ например.

Разтвори ръце и пристъпи напред.

Аз ще се приближа, за да се слеем.


Искам тази нощ

танцът да бъде между нас.

Искам да почувствам диханието ти.

Искам очите ти да гледам.


Омръзна ми да танцувам със самотата.

Омръзна ми от въпросите "защо".

Нека тази вечер е без думи.

Танцувай с мен.

© Анна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Let's Dance -поздравче
    2 напред и после както се случи
    Хареса ми това
Предложения
: ??:??