Времето за миг ще спре
и весели ще сме, нали?
Макар и за последен път,
щастие в очите ще блести.
Танцувай ти, лудувай ти
със мен сега в нощта,
а утре, знай, ще дойде край
и пак ще сме сами.
Ела с мен сега и танцувай ти,
ела със мен в нощта и лудувай ти.
ще затворим ние очи.
Любовта ще пламне в нас
и ще ни изгаря до последния ни час.
© Пепи Всички права запазени
и ще ни изгаря до последния ни час.
.................................
Красиво