21.08.2007 г., 14:50 ч.

Танцувай с мен 

  Поезия
819 0 1

Танцувай с мен

Ако това е последната ни вечер заедно,
ако с нея свърши любовта ни
и не се срещнем никога повече.
Ако мигът може да е вечност,
тази нощ остани и танцувай с мен.

Нека музиката да ни води,
нека да усещаме любовта,
нека сърцата бият лудо за последно,
нека не свършва нощта...

Ако това е последната ни вечер заедно,
ако с нея си отиде и радостта
и не ни остане капка надежда,
че ще обичаме другиго така,
тази нощ остани и танцувай с мен.

Нека музиката да ни води,
нека да усещаме любовта,
нека сърцата бият лудо за последно,
нека не свършва нощта...

Целуни ме, както никога до сега,
погледни ме в очите и виж тъгата
не искам да те пускам, не искам
не искам да свършва любовта...


© Яна Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??