14.07.2006 г., 2:13 ч.

Танцувай за нещата , които имаш 

  Поезия
537 0 0
Танцувай за нещата , които имаш

Не забравяй своите хора.
Бъди добър с тях и
Те ще бъдат до теб -
Верни го гроб студен.

Не мрази врагът ти злобен,
Дори и с вкус отровен
Да ти горчи , просто недей.
Стаи в себе си гневът.

Ти май забравяш всичко .
Ти не искаш да разбереш,
Че никой няма да си го спомни
Вместо теб.

Танцувай за нещата , които имаш.
Скочи напред-назад .
Сега е момента да ги отпразнуваш скъпа
Само си помечтай.

Вдигни глава нагоре.
Вдигни лице.
Протегни ръце и докосни
Светлината ми.

Танцувай за нещата , които имаш.
Опиши дъга с ръце.
Усмихни се и пак ще си добре.
Вярвам в теб.

Не забравяй своите хора.
Покани ги с теб
И те ще те подкрепят
И този път.

Ти можеш да имаш всичко.
Ти можеш да си номер едно,
Но това , което го няма
Не е важно , какво е било.

Танцувай за нещата , които имаш.
Скочи напред-назад .
Сега е момента да ги отпразнуваш скъпа.
Само си помечтай.
Танцувай за нещата , които имаш.
Опиши дъга с ръце.
Усмихни се и пак ще си добре.
Вярвам в теб.

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??