2.02.2024 г., 11:45 ч.

Танцувам 

  Поезия » Хумористична
159 0 0

Танцувам аз ламбада със мадама.

Повярвайте ми – лошо няма!

Но, двама трима гледат ме на кръв...

Навярно,че поканил съм я пръв.

 

Те не умеят да поканят дама,

камо ли да влезнат в храма...

Обаче, те, с първичните мераци

изглеждат като баш юнаци.

 

На луд се правя, щото съм самин.

Нападнат ли ме- бог прости, амин...

На друго място среща аз предлагам.

От тука, явно, ще да бягам!

 

Ако туй гадженце се върже,

ще се изнесем набърже.

Но, щом е техен контингент,

бих се изнесъл за момент.

 

Не бих се правил аз на мъж.

А и вънка праска дъжд.

Няма да забърквам каша,

без достойнство ще отпраша.

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??