8.03.2009 г., 4:35 ч.

Танцувам, танцувам 

  Поезия
616 1 6

Усмивката ми е счупена,
но не спирам да танцувам.
Сцената е срутена...
Танцувам, танцувам...

 

 

Остри са стъклата
и в червено обагрени
от кръвта по краката.
Танцувам, танцувам.

 

 

Танцувам, танцувам...
вдъхновена предсмъртно.
Пътувам, пътувам...
към ново отвъдно...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??