Mar 8, 2009, 4:35 AM

Танцувам, танцувам 

  Poetry
618 1 6

Усмивката ми е счупена,
но не спирам да танцувам.
Сцената е срутена...
Танцувам, танцувам...

 

 

Остри са стъклата
и в червено обагрени
от кръвта по краката.
Танцувам, танцувам.

 

 

Танцувам, танцувам...
вдъхновена предсмъртно.
Пътувам, пътувам...
към ново отвъдно...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??