11.10.2009 г., 20:28 ч.

Танцуваща с огъня 

  Поезия » Любовна
576 0 1

Жарко сърцето й тупти -
докоснеш ли го,
жив дали ще си?

Ръцете й пламенно
кръгове чертаят,
в небето се извисяват.

Поглед страстен има -
искрици огнени
в тебе тя забива.

Стъпките й леки, тихи,
земята не докосват, във
вихрушката се носят.

Като нимфа от съня ти
придошла е,
танцуваща с огън тя е.

Веднъж поне жадуваш
да я имаш и после
вовеки да я дириш.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??