4.12.2010 г., 23:45 ч.

Танцуваща стихия 

  Поезия » Любовна
820 0 15

Танцувам, танцувам 
и чар разпилявам,
и слънце и есенен звук,
зрънца персеидени 
в очите засявам,
любов съм - 
листенце от бук.

Танцувам, танцувам 
и погледи галя,
рисувам фантазии, страст.
жар нестинарска - 
душата изгарям,
пожар съм - 
стихия и власт.

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??