26.06.2008 г., 14:55 ч.

Танцът 

  Поезия
698 0 8

Държа китарата

в ръце

като женско тяло -

гъвкав, грациозен -

тесни хълбоци,

в тесен панталон,

изкусително се движат

в замайващи звуци...

... танцувай с мен, скъпа,

жена си, знаеш как...

Събуди желание

да се залюлее в такт,

като цвете...

колебливо усещат ритъма

краката И,

безумен огън

в тялото разсипва...

кръвта кипи...

Див копнеж

да събудя в сърцето

и тялото И искам...

пръстите дразнят

на китарата струните -

как да предам

крехкостта И,

уханието И,

а толкова я искам...

Краката И

със сигурност се движат,

извиват се

в магията на танца -

боса, ветрец разголва

гърдите,

очите блестят,

в увличащо темпо

и тласък

към гореща прегръдка...

... любовен танц...

не е крехка, нито страхлива,

а безогледна и дръзка

любовта е...

заложници сме... нейни...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??