Луната ми сивее.
Комети не пресичат
моя кръгозор.
Опасна съм.
Опасна съм дори
за себе си.
Танцуват мишките
когато котаракът е заспал,
но тази свобода
е нищо.
Защо изчезва всеки идеал,
когато пътят ми
извива се през ада?!
© Галя Николова Всички права запазени
е открадната, нетрайна и чуплива.
За истинската, ако трябва и през ада
ще преминеш за да си щастлива...