8.07.2014 г., 19:41 ч.

Танка 

  Поезия » Източни форми
702 0 2

Ясен небосклон -

кехлибарено отражение

на градски светлни.

Над земята плува

люлякова ароматна нощ.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??