30.01.2015 г., 21:05 ч.

Танка 

  Поезия » Източни форми
607 0 1

Вълнуващо

приключение на сърцето-

като слънчев лъч.

Прониква през тъгата,

гони самотата.

 

         ***

 

Злокобна вечер

с дъх на безнадеждност.

Затварям очи.

Пъдя образи и звуци,

но те ме следват.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравявам те за хубавите миниатюри!
    Харесват ми, публикувай по-често!
    Всичко хубаво и лека нощ!
Предложения
: ??:??