20.06.2008 г., 8:36 ч.

Тарльо Боцкав 

  Поезия » За деца
842 0 14
        Тарльо Боцкав

Тарльо Боцкав - бодиланко
сбира круши рано-ранко...
Носи, трупа - две каруци...
и накрая взе да куца...
Викна помощ... От листака
се развика нашта сврака:
"Тарльо, как се подреди?
Що не се обади по-преди?...
Сега много съм заета -
новини очаквам в нета..."
Тарльо пак пое с товара...
всяка бука беше гара...
И при всеки спира, маха...
Крушите ошав станаха!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??