Jun 20, 2008, 8:36 AM

Тарльо Боцкав 

  Poetry » For kids
851 0 14
        Тарльо Боцкав

Тарльо Боцкав - бодиланко
сбира круши рано-ранко...
Носи, трупа - две каруци...
и накрая взе да куца...
Викна помощ... От листака
се развика нашта сврака:
"Тарльо, как се подреди?
Що не се обади по-преди?...
Сега много съм заета -
новини очаквам в нета..."
Тарльо пак пое с товара...
всяка бука беше гара...
И при всеки спира, маха...
Крушите ошав станаха!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??