20.12.2019 г., 11:48 ч.

Татко 

  Поезия » Друга
517 0 0

                                  Татко

 

Здравей татко,как си ти сега,

има ли усмивка на твоята уста?

Ти си добър човек,моят роден баща,

с пожелание за повече добри дела.

 

Създадохте двама синове добри,

с тях никога не ще останете сами.

Ти даде ни примера на тази земя,

как да живеем в трудности с борба.

 

Да бъдем честни хора и добри 

така не ще останем без приятели.

С характер труден,понякога суров,

за децата си на всичко си готов.

 

Минаха години и ние станахме бащи,

продължихме рода ,завета на нашите деди.

Възпитаваме децата си ние сега така,

че да се гордеем ние и вие с  тях някога!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??