7.09.2016 г., 16:53 ч.

Тази драскотина от живота ми 

  Поезия » Любовна
337 0 6

Прегаря лятото
и залези замръкват все по-рано,
към заник криволичи пътят отреден,
сама съм с ятото,
почти безкрило, в полет уморен.

Но не ми липсва капка суета
за минутка на слава,
в няколко пръски изискан парфюм...
А ако ми кажеш: "Пак си хубава" -
изпълваш деня ми с цветя...
Сега не искам наум,
и не да шептя -
щастливо на глас ще чета
тази драскотина от живота ми
по твоята добра ръка.

 

galaxi

 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??